Multihus med respekt for industrielt design

Nogle bygninger og ejendomme har en særlig placering eller udformning, som gør dem værd at bevare og renovere, i stedet for at rive ned

Vi hjælper vores kunder med at puste nyt liv i gamle værker. Det kan være privatejede familieboliger, der trænger til modernisering. Eller byggerier i det offentlige rum, som pludselig er blevet tilset nye ideer og formål.

Vores arkitekter og rådgivere er en stor hjælp for vores kunder, når der skal tænkes i ny udnyttelse af ældre ejendomme. Nøjagtig som ved opførelsen af noget nyt, handler det om at tage udgangspunkt i behovet, og den funktion som boligen eller ejendommen skal opfylde.

renovering1

Kolding Kommunens multihus er et godt eksempel på en ældre ejendom, som har fået nyt liv. Multihuset ligger i FDB’s gamle lagerbygning overfor stationen. Chr. & Kaj Nielsen A/S var med til renoveringen af ejendommen, som indebar montering af speciallavede vinduer i aluminium, for at få ejendommen ført tilbage til sit oprindelige udseende i 1923. I dag er benyttes faciliteterne til alverdens aktiviteter, bl.a. taekwondo, togentusiaster og flere foreninger.