Bofællesskab

Chr. & Kaj Nielsen A/S har igennem årene opført en lang række institutioner og bofællesskaber

Det er de praktiske funktioner, der skal lette dagligdagen, der er i hovedsædet, når man designer og bygger bofællesskaber.

Når Chr. & Kaj Nielsen A/S er med som fagentreprenør i en hovedentreprise, deltager vi både i rådgivningen om indretning og stil og er med i udarbejdelsen af de funktionelle løsninger.

bofaellesskab2

En af de institutioner vi har været med til at opføre, er den selvejende institution Sygehjørnet for handicappede i Vamdrup ved Kolding.

Byggeriet var udbudt som fagentreprise og består af 12 friplejeboliger med fælles opholdsområde og faciliteter – i alt 950 m2.

Det tog 8 måneder at opføre institutionen, som åbnede i slutningen af januar 2012.

Dette var den første opgave, hvor Chr. & Kaj Nielsen A/S fik en officiel karakter for sit arbejde. Karaktergivningen udføres af Byggeriets Evalueringscenter og bruges i branchen for at bedømme byggeriets kvalitet. Det er op til arkitekten og bygherren at vurdere, hvilken karakter byggefirmaet fortjener.

Når et byggefirma har modtaget karakter for tre byggerier, modtager byggefirmaet en såkaldt karakterbog. Karakterbogen er nødvendig, hvis man ønsker at udføre arbejde for det offentlige og indgår som et krav allerede under prækvalificeringen i offentlige udbudssager.

Vi var meget tilfredse og stolte over vores første karakter.