Menighedshus med detaljer

Som gammel tømrer- og snedkervirksomhed kan vi tilføre byggeriet specielle elementer, som er særligt tiltænkt den enkelte ejendom

Sommetider handler det om at udforme en løsning til et specifikt formål. Andre gange handler det om at forskønne ejendommen med særlige detaljer.

Chr. & Kaj Nielsen A/S var hovedentreprenør på menighedshuset i Seest, som er tegnet af en lokal arkitekt, som vi har et tæt samarbejde med. Byggeriet bærer præg af flere særligt tilpassede løsninger i både træ og andre materialer.

Menighedshuset er L-formet og består således af 2 fløje. Den ene fløj er beregnet til undervisnings- og mødelokaler, den anden fløj huser de administrative funktioner.

Man modtages med et stort centralt placeret vinduesparti, som markerer indgangen og en transparent havefacade skaber adgang til de enkelte funktioner i bygningen.

Menighedshuset er opført med vandskurede og hvidmalede teglsten. Bygningen er med fladt, skråt tag belagt med zink. Særligt udførte vinduespartier i aluminium og eg, giver en fin udsigt til haveanlægget, som fungerer som en udsmykning i sig selv.