Kompetencer

Byggefirma og Tømrervirksomhed: Dét kan vi

Chr. & Kaj Nielsen A/S er både et byggefirma og en klassisk tømrer- og snedkervirksomhed.

Alle vores medarbejdere er uddannede tømrere og har løbende efteruddannet og specialiseret sig inden for forskellige områder. Det betyder, at vi har kompetencerne til både at lede, styre og udføre dit byggeprojekt. Og til at rådgive dig til nye og bedre løsninger, som du måske ikke selv havde tænkt på.

Vi kan for eksempel både projektere og bygge alt fra annekser, skure og sommerhuse til parcelhuse, institutioner, alment boligbyggeri og erhvervsejendomme.

Vi har en forkærlighed for at udtænke og udføre individuelle løsninger, der tager udgangspunkt i dine unikke behov og ønsker. Derfor er vi også særligt stærke, når det handler om renovering, istandsættelse, ombygninger og tilbygninger.

Til disse specialtilpassede løsninger har vi vores veludstyrede værksted og maskinsnedkeri, som vi også bruger til at udføre diverse mindre reparationer af døre, vinduer og karme.

Når et byggeprojekt kræver andre håndværksmæssige kompetencer, end dem vi selv besidder, hyrer vi gode samarbejdspartnere ind som udførende underentreprenører.

Med vores kompetencer inden for byggestyring og projektledelse holder vi snor i hele byggeprocessen:

Lige fra den første dialog med arkitekt og ingeniør, over bygherrerådgivning og projektering til udførelse og aflevering af færdigt byggeri.

Skal vi tage en dialog om jeres behov?

Kontakt os i dag

Se hvordan vi har løst forskellige typer opgaver under Referencer

Tillidsfulde samarbejdsrelationer

Vi indgår ofte i samarbejder med gode, lokale samarbejdspartnere i alle slags entrepriseformer.

Som entreprenør kan du forvente ordentlighed, pålidelighed og kvalitet af os – for det forventer vi også af dig.

Det er sådan, vi arbejder – uanset om vi indgår som underentreprenør i en hovedentreprise eller om vi selv er hovedentreprenør på et byggeprojekt og hyrer din virksomhed ind.

Vi er altid åbne for nye samarbejder med virksomheder, der deler vores værdier.

Skal vi arbejde sammen i entreprise?

Kontakt os i dag