Institutionsbyggeri

Få en sikker hånd på hele processen

Som institutionsleder eller bygningsansvarlig kender du dine brugere og deres behov bedst.

Men hvordan skal jeres nye institution bygges og indrettes, så den møder jeres brugere med de helt rette funktioner?

Hos Chr. & Kaj Nielsen A/S har vi stor erfaring med institutionsbyggeri. Vi er dybt inde i de processer, der er afgørende for at få funktion, indretning og gennemtænkte løsninger til at understøtte institutionens formål bedst muligt.

Vi ved, at institutionsbyggeri kræver individuelle og skræddersyede løsninger. Fordi ingen institution er ens: Brugernes og beboernes behov er unikke på hver eneste institution. Det samme er medarbejdernes behov for funktionelle løsninger, der understøtter arbejdsmiljøet og institutionens formål.

Uanset om det handler om pædagogik i børnehaver, læring i skoler, værdighed i ældreplejen er der behov for gennemtænkte løsninger, der imødekommer brugere og medarbejdere. Og bygherres behov for effektiv og fleksibel arealanvendelse.

Som fagperson ved du, at det er en kunst at få brugernes behov og medarbejdernes behov til at gå op i en højere enhed. For der er altid fysiske og budgetmæssige rammer, der ikke må overskrides.

Hvert eneste institutionsbyggeri er med andre ord et unikt puslespil. Uanset om det drejer sig om nybyggeri, tilbygning eller ombygning. Det ved vi også hos Chr. & Kaj Nielsen A/S.

Derfor sætter vi altid god tid af til dialog, rådgivning og ideudvikling i startfasen, for at kortlægge lige netop jeres behov. Vi samarbejder med dygtige arkitekter og rådgivere, som kan byde ind med spændende og kreative løsninger for både indretning og materialevalg.

Vælger I Chr. & Kaj Nielsen A/S til jeres institutionsbyggeri, styrer vi byggeprocessen sikkert i havn og varetager projekteringen af hele entreprisen. Vi lægger stor vægt på en tæt, løbende dialog med jer – med udgangspunkt i en udførlig projektplan og en fast kontaktperson hos os.

Skal vi tage en snak om, hvordan vi kan tilføre dit institutionsbyggeprojekt værdi?

Se også hvordan vi har løst forskellige typer af institutionsbyggeri under vores referencer