Boligforbedringer

Din boligdrøm er vores passion

Drømmer du om en bedre bolig? Som for eksempel:

  • Et unikt, nybygget hus skræddersyet til dig og din familie
  • En funktionel og lækker tilbygning med plads til hele børneflokken
  • En indvendig eller udvendig renovering, der tilfører ny komfort og æstetik til dit hus
  • Et sommerhus, hvor I kan sidde på terrassen og nyde roen, naturen og samværet
  • At få lavet boligforbedringer, der tjener sig hjem og styrker din boligs salgbarhed

Som boligejer ved du, at der er mere til dét at eje en bolig end blot at eje og bo i den. Boligen er rammen om dit familieliv – uanset om det er helårshuset eller fritidshuset, vi taler om. Og hvem vil ikke gerne skabe de bedst mulige rammer for sin familie?

Hos Chr. & Kaj Nielsen A/S ved vi, at vejen til en bedre bolig er individuel. Du ved bedst, hvad der er den optimale bolig for dig og din familie.

Måske er det montering af akustiklofter, der gør din bolig perfekt, fordi køkken-alrummet nu bliver en fornøjelse at være mange mennesker samlet i? Eller et nyt køkken, der tilfører ny brugsværdi til dit hjem. Eller blot et ovenlysvindue, der giver din stue nyt lys og liv.

Din boligdrøm er måske en gennemgribende istandsættelse af jeres gamle patriciervilla. Eller et helt nybygget hus med plads til hverdagsluksus.

Måske er det vigtigste for dig energirigtige vinduer eller et velisoleret tag, der forbedrer komforten, indeklimaet og driftsøkonomien i dit hus.

I vores verden kan boligforbedringer være alt lige fra det luksuriøse nybyggeri, over funktionelle ombygninger og æstetiske renoveringer til snusfornuftige energiforbedringer.

Uanset hvad din boligdrøm er, så hjælper vi dig med at gøre den til virkelighed. Vi har den praktiske erfaring med både at rådgive, projektere og udføre dine boligønsker.

Skal vi tage en snak om dine ønsker til en bedre bolig?

Se også hvordan vi har gjort andres boligdrømme til virkelighed