Erhvervsbyggeri

Vi bygger produktionshaller og lagerbygninger til aftalt tid

Som leder af en produktions-, eller grossistvirksomhed ved du, at produktivitet og effektivitet er alfa og omega for din forretning. Produktionsapparatet skal køre så uafbrudt og effektivt som muligt.

Når du skal udvide eller renovere dine produktionsbygninger og lagerhaller, skal det planlægges og gennemføres så hurtigt og effektivt som muligt, så der tabes mindst mulig produktivitet.

Hos Chr. & Kaj Nielsen A/S har vi stor erfaring med erhvervsbyggeri. Vi kender fabrikschefens og bygherrens fokus – og vi ved, hvor enormt vigtigt det er, at deadlines og aftaler holdes til punkt og prikke.

Vi ved, at produktionsbyggeri, lagerbyggeri og halbyggeri er en tillidssag. Det kræver effektive processer og præcis kommunikation mellem os som byggefirma og dig som bygherre. Det er sådan vi arbejder: Hos Chr. & Kaj A/S bygger vi på ordentlighed, kvalitet og tillid.

Uanset om dit behov er helt nye produktionsfaciliteter og lagerbygninger eller tilbygning og renovering af eksisterende erhvervsbyggeri, kan du som kunde hos os være sikker på, at det færdige byggeri står klar til tiden. Klar til drift. Og at det overholder alle krav, specifikationer og regulativer.

Vælger du Chr. & Kaj Nielsen A/S som hovedentreprenør på dit erhvervsbyggeri, styrer vi byggeprocessen sikkert i havn og varetager projekteringen af hele entreprisen. Vi lægger vægt på en præcis, løbende dialog med dig – med udgangspunkt i en udførlig projektplan og en fast kontaktperson hos os.

Skal vi tage en snak om, hvordan vi kan tilføre dit erhvervsbyggeri værdi?

Se også hvordan vi har løst forskellige typer af erhvervsbyggeri under vores referencer